Tabung Wakaf HPUPM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Tabung Wakaf HPUPM

Tabung Wakaf HPUPM

Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) telah menubuhkan Tabung Wakaf HPUPM yang merupakan inisiatif pihak HPUPM bagi memupuk sifat cakna dan kepedulian dalam kalangan staf dan komuniti. Tabung ini mendukung hasrat ke arah mewujudkan sebuah hospital berkonsepkan kebajikan yang mampu memberi rawatan kepada pesakit tanpa mengira latar belakang sosioekonomi.

Sumbangan boleh disalurkan kepada:

1) "UPM DANA WAKAF ILMU"
         CIMB ISLAMIC BANK
         No Akaun : 8602684995
         Catatan   : HPUPM

Pilih Buat Bayaran >> Bayaran Kepada >> HPUPM Patients Welfare Fund

Semoga Tabung Wakaf HPUPM ini mampu menjadi medium terbaik kepada komuniti untuk menyumbang bagi jangka masa panjang demi manfaat pesakit khususnya.

“Wakaf itu mudah, pahalanya juga melimpah. Sesungguhnya manusia paling bahagia adalah manusia yang walau terhenti nafasnya, namun tidak berhenti pahalanya.”

Ayuh berwakaf, untuk manfaat bersama.

Date of Input: 04/09/2020 | Updated: 04/09/2020 | amirahhani

SXDdCAJ~