SAMBUTAN HARI JURURAWAT SEDUNIA HSAAS 2024 | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » SAMBUTAN HARI JURURAWAT SEDUNIA HSAAS 2024

SAMBUTAN HARI JURURAWAT SEDUNIA HSAAS 2024

13 Mei 2024 – Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS), Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan Majlis Sambutan Hari Jururawat Sedunia.

Majlis ini telah dirasmikan oleh En. Muhazam Mansor, Pendaftar UPM dan wakil daripada HSAAS yang hadir adalah Tuan Haji Mohd Aris Fadzillah Abdullah, Timbalan Pendaftar Kanan HSAAS, Ketua Jabatan, serta 180 orang jururawat. Jemputan luar yang turut hadir adalah Puan Rohaya Ramsi daripada Lembaga Jururawat Malaysia, Puan Rodiyah Mat Desa dan Puan Noor Azida Arba 'ain daripada Hospital Sultan Idris Shah, Serdang.

Sambutan ini diadakan pada setiap tahun bagi meraikan dan menghargai jasa jururawat-jururawat yang telah memberikan sumbangan yang besar kepada sistem kesihatan negara.

Date of Input: 14/05/2024 | Updated: 14/05/2024 | zulaikhazaharudin

MEDIA SHARING