Program Older Faster Stronger Run 2023 | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Program Older Faster Stronger Run 2023

Program Older Faster Stronger Run 2023

Ahli Jawatankuasa & Sukarelawan Program

SERDANG, 29 Oktober 2023 - Program Older Faster Stronger Run 2023 yang dianjurkan oleh Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) telah menerima sambutan yang amat menggalakkan dengan penyertaan ramai peserta dalam acara larian di kawasan Universiti Putra Malaysia (UPM).

Larian ini berlangsung di sekitar Bukit Ekspo UPM dan HSAAS, dan telah menyaksikan penyertaan lebih kurang 350 peserta, termasuk pelajar, staf, wakil peserta kurang Upaya dari Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM), dan warga tempatan. Acara ini telah dibahagikan kepada empat kategori, iaitu 1km, 3km, 5km, dan 10km.
‘Flag off’ acara tersebut disempurnakan oleh YBhg. Professor Dr. Zamberi Sekawi dan turut disokong oleh YBrs. En. Muhazam Mansor, YBrs. Prof Dr. Normala binti Ibrahim, serta Matron Thilakaveni A/P A. Ramasamy.

10 anggota APSeC / Polis Bantuan UPM & Ahli St. John

Peserta dari Jabatan Kebajikan Masyarakat