PERUTUSAN 100 HARI NAIB CANSELOR DAN AMANAT 2024 @ HSAAS | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » PERUTUSAN 100 HARI NAIB CANSELOR DAN AMANAT 2024 @ HSAAS

PERUTUSAN 100 HARI NAIB CANSELOR DAN AMANAT 2024 @ HSAAS

7 Februari 2023 – Naib Canselor Universiti Putra Malaysia (UPM), YBhg. Dato’ Prof. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah menyampaikan perutusan 100 hari dan amanat 2024 bersama warga Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) di Auditorium HSAAS. Majlis ini dihadiri oleh Pengurusan Universiti, Pegawai Kanan UPM serta Warga HSAAS.

Majlis dimulakan dengan kata aluan daripada Pengarah HSAAS, Prof. Dr. Hj. Hamidon Hj. Basri. Antara amanat yang disampaikan oleh Naib Canselor UPM adalah Kerangka Hala Tuju Strategik UPM, kepentingan HSAAS untuk mempunyai “True North” sendiri yang sejajar dengan visi dan misi UPM melalui 6 teras utama dan asas penting.

YBhg. Dato’ Prof. Dr. Ahmad Farhan Mohd Sadullah juga sempat melawat dan beramah mesra bersama warga hospital di pameran yang dianjurkan oleh unit dan jabatan HSAAS.

(Sebahagian daripada Wargakerja Hospital Sultan Abdul Aziz Shah yang hadir)

Date of Input: 14/02/2024 | Updated: 19/02/2024 | zulaikhazaharudin

SXEcUAi~