Majlis Ramah Mesra Bersama Pengarah HPUPM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Majlis Ramah Mesra Bersama Pengarah HPUPM

Majlis Ramah Mesra Bersama Pengarah HPUPM

Serdang, 9 Jan – Majlis Perjumpaan Pengarah Bersama Staf HPUPM telah diadakan di Auditorium HPUPM yang dihadiri oleh kakitangan HPUPM.

Dalam ucapan Pengarah, beliau memperkenalkan Ahli Pengurusan dan Pegawai-pegawai Kanan HPUPM kepada kakitangan. Beliau juga berkongsi tentang inspirasi dan hala tuju HPUPM dalam membantu memperkasakan perkhidmatan yang diberikan selaras dengan moto HPUPM; Providing Extraordinary Care Together.

Disamping itu juga, kakitangan HPUPM diberikan  taklimat berkaitan Unit Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan(UKKP) telah diberikan oleh Prof. Madya Dr. Irniza Rasdi dan Unit Kesihatan Awam oleh Dr Aidalina Mahmud.

Date of Input: 04/02/2020 | Updated: 05/02/2020 | hirfarizan

SXDdVAv~