Majlis Pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) Antara UPM Dan Esyms | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Majlis Pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) antara UPM dan Esyms

Majlis Pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) antara UPM dan Esyms

Serdang, 19 Julai 2022 - Majlis Pertukaran Memorandum Perjanjian (MoA) antara UPM dan Esyms. Jabatan Farmasi HPUPM telah menjalinkan kerjasama bersama Syarikat Esyms Sdn Bhd dalam memberikan perkhidmatan penghantaran ubat kepada pesakit. Perkhidmatan ini diberikan kepada pesakit yang tidak boleh ke hospital untuk mengambil ubat susulan mereka dan pihak farmasi memudahkan urusan mereka dalam memastikan ubat terus disalurkan kepada pesakit.

Perjanjian tersebut telah ditandatangani oleh Naib Canselor UPM iaitu YH DATO’ PROF.DR. MOHD ROSLAN BIN SULAIMAN, bersama dengan Ceo Syarikat Esyms Sdn Bhd iaitu Encik Lam Wee Yong.

Majlis ini telah berjaya dilaksanakan dan semoga pesakit diHPUPM terus menerima perkhidmatan yang terbaik dan memuaskan.

Date of Input: 21/07/2022 | Updated: 21/07/2022 | amirahhani

SXEUVAj~