Majlis Penghargaan Petugas Barisan Harapan | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Majlis Penghargaan Petugas Barisan Harapan

Majlis Penghargaan Petugas Barisan Harapan

15 Ogos 2022 - Hospital Pengajar UPM telah dijemput je Majlis Hi-Tea bersama Frontliners "Budi Disemai,Jasa Disanjung"

Majlis anjuran Jabatan Pengajian Tinggi, Kementerian Pengajian Tinggi ini yang mana objektifnya adalah menghargai peranan yang dimajukan oleh Petugas Barisan Hadapan HPU dalam memerangi Covid-19. Seramai 4 orang staff HPUPM telah dijemput ke Majlis Hi-Tea bersama Frontliners "Budi Disemai,Jasa Disanjung".

Majlis yang telah berlansung di Bangi Resort Hotel ini telah dihadiri oleh YB Datuk Seri Dr. Noraini Ahmad, Menteri Pegajian Tinggi sendiri. Turut hadir adalah Wakil-wakil dari HPU yang lain.

Date of Input: 12/09/2022 | Updated: 12/09/2022 | amirahhani

SXEUSAs~