MAJLIS IFTAR JAMAIE BERSAMA ANAK YATIM DARI PERTUBUHAN KEBAJIKAN ISLAM PERIBADI MULIA | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » MAJLIS IFTAR JAMAIE BERSAMA ANAK YATIM DARI PERTUBUHAN KEBAJIKAN ISLAM PERIBADI MULIA

Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) UPM rai warga Pertubuhan Kebajikan Islam Peribadi Mulia.

HSAAS, bersama Unit Hal Ehwal Islam, Kelab Kebajikan, Rekreasi dan Sosial, serta Jawatankuasa Hospital Mesra Ibadah, telah menganjurkan Majlis Iftar Jamaie bersama warga Pertubuhan Kebajikan Islam Peribadi Mulia di Dewan Bankuet, HSAAS pada 5 April.

Majlis ini bertujuan meraikan anak yatim dari Pertubuhan Kebajikan Islam Peribadi Mulia serta mempererat ukhuwah dan semangat 'kekeluargaan' di kalangan warga HSAAS. Hasil kutipan sumbangan juga akan disalurkan kepada anak yatim untuk meraikan Hari Raya Aidilfitri yang akan tiba.

Tarikh Input: 29/04/2024 | Kemaskini: 29/04/2024 | zulaikhazaharudin

WXFOLAh~