Sakit Bahu Dalam Kalangan Pesakit Strok (Hemiplegic Shoulder Pain) - Apakah Peranan Rehabilitasi? | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » TEST3

Event Title
01 Aug 2023 - 01 Aug 2023
Time
09.00 - 12.00
Online (FB Live)
Event Summary
Assalamualaikum W.B.T. & Salam Sejahtera. YBhg. Prof./Dato/Datin/Dr./Tuan/Puan, Dengan segala hormatnya saya merujuk mengenai perkara di atas. 2. Sukacita, dimaklumkan bahawa Unit Fisioterapi, Jabatan Perubatan Rehabilitasi dari Hospital Sultan Abdul Aziz Shah UPM (HSAAS) dengan kerjasama Daehan Rehabilitation Hospital Putrajaya akan menganjurkan Program Rehabilitasi 2.0 " Sakit Bahu Dalam Kalangan Pesakit Strok (Hemiplegic Shoulder Pain) - Apakah Peranan Rehabilitasi? ". Sehubungan dengan ini, pihak kami amat berbesar hati menjemput YBhg. Dato'/ Datuk/ Datin/ Assoc.Prof/ Tuan/ Puan bagi menghadiri program ini. 3. Untuk makluman pihak YBhg. Dato'/ Datuk/ Datin/ Assoc.Prof/ Tuan/ Puan butiran program adalah seperti ketetapan berikut : 🗓️ Tarikh : 1hb Ogos 2023 ( Selasa ) 🕰️ Masa : 9:00 pagi sehingga 12:00 tengahari 🎥 Platform : FaceBook Live HSAAS (PERCUMA) 4. Markah mata CPD akan diberikan kepada kakitangan UPM/HSAAS. Jika terdapat sebarang pertanyaan, YBhg. Dato'/ Datuk/ Datin/ Assoc.Prof/ Tuan/ Puan boleh menghubungi melalui rehab_hsaas@upm.edu.my. Kerjasama dan keprihatinan YBhg. Dato'/ Datuk/ Datin/ Assoc.Prof/ Tuan/ Puan amatlah kami hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian.

Updated:: 18/09/2023 [amirahhani]

SXEbRA0~