RESENSI BUKU READ @ UniHSAAS BERSAMA PENULIS BUKU THE BIONIC WOMAN | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Gallery Gambar

Event Title
RESENSI BUKU READ @ UniHSAAS BERSAMA PENULIS BUKU THE BIONIC WOMAN
08 Dec 2023 - 08 Dec 2023
Sudut Kutubkhanah, HSAAS UPM
Event Summary
JEMPUTAN KE RESENSI BUKU READ @ UniHSAAS BERSAMA PENULIS BUKU THE BIONIC WOMAN Sukacitanya, ingin mengundang anda untuk turut serta memeriahkan acara Resensi Buku Read @ Uni HSAAS yang akan diadakan pada ketetapan berikut: Tarikh: 8 Disember 2023 (Jumaat) Masa: 3:30 petang - 4:30 petang Tempat: Sudut Kutubkhanah, HSAAS UPM Program ini memberi peluang yang menarik pada semua warga HSAAS untuk mendengar kupasan buku “The Bionic Woman” yang akan disampaikan oleh penulis buku itu sendiri iaitu Puan. Mahyana Mukhtar. Imbas QR Kod Kehadiran: Sila pastikan anda imbas QR kod bagi merekodkan kehadiran anda. Selanjutnya, berharap anda dapat melapangkan masa untuk bersama-sama mendengar kupasan buku di acara resensi buku Read @ Uni HSAAS Sekiranya ada sebarang pertanyaan sila hubungi En. Abdul Waffy tel: 03 9769 9031.

Updated:: 05/12/2023 [khairun]

SXEbQAs~