Teaching Workshop In Neurointervention (TWIN) | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » Teaching Workshop in Neurointervention (TWIN)

Teaching Workshop in Neurointervention (TWIN)

Training @HSAAS bersama TWIN 2023

Mari kita terokai masa depan perubatan dengan penuh semangat melalui Teaching Workshop in Neurointervention (TWIN) yang direka khas untuk para pakar perubatan dan kakitangan kesihatan dengan menerapkan pendekatan image guided therapy.

Baru-baru ini, TWIN telah mengadakan sesi di HSAAS yang dipimpin oleh Prof. Dr. Ahmad Sobri Muda, seorang pakar dalam bidang Neurointervensi yang fokus pada penyakit strok akut. Di dalamnya, peserta menyelami dengan mendalam teknik aspirasi dalam trombektomi. Mereka terlibat dalam perbincangan kes yang dinamik, menggabungkan teori dengan praktik berdasarkan bukti terkini.

Salah satu keunggulan utama penyertaan dalam bengkel ini adalah pengalaman yang diberikan kepada peserta TWIN, latihan yang sangat realistik, hampir seolah-olah mereka sedang merawat pesakit sebenar melalui image guided therapy.

Sertai bersama kami dalam Siri TWIN 2023 dengan semangat yang berkobar, dan ayuh tingkatkan kemahiran anda ke peringkat yang lebih tinggi.

Maklumat lanjut sila layari laman sesawasang TWIN di pautan berikut : https://twin.longemed.com/

Tarikh Input: 07/09/2023 | Kemaskini: 23/11/2023 | khairun

SXEdFA2~