CEO Air Asia @ HPUPM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » CEO Air Asia @ HPUPM

CEO Air Asia @ HPUPM

Serdang, 4 Feb – Bersempena dengan program CEO@Faculty, Jabatan Psikiatri, HPUPM telah menerima kunjungan En Riad Asmat, CEO AirAsia Berhad. Program yang dianjurkan oleh Pusat Hubungan dan Jaringan Industri (CiRNeT) ini bukan sahaja dapat merapatkan hubungan univerisiti dan pihak industri malah dapat memperkenalkan HPUPM dan bertukar idea untuk membawa HPUPM kearah lebih cemerlang dalam mengharungi era industri 4.0. Disamping itu juga, pihak hospital membawa En. Riad dan pihak Air Asia ke Klinik Psikiatri Dewasa & Kanak-kanak, HPUPM untuk menunjukkan kemudahan yang akan diberikan kepada para pesakit. Para tetamu juga dibawa melawat kawasan sekitar oleh Pengarah HPUPM selain perkongsian berkaitan aspirasi dan hala tuju HPUPM pada masa akan datang.

Tarikh Input: 05/02/2020 | Kemaskini: 05/02/2020 | zulhaikal

SXEYOAA~