WEBINAR EMBRACE AGEING WITH REHABILITATION | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » IVSA

Event Title
WEBINAR EMBRACE AGEING WITH REHABILITATION
13 Dec 2023 - 13 Dec 2023
Online (Facebook Live HSAAS)
Event Summary
Assalamualaikum W.B.T. & Salam Sejahtera. YBhg. Prof./Dato/Datin/Dr./Tuan/Puan, Jemputan Ke Webinar Embrace Ageing With Rehabilitation 2. Sukacita dimaklumkan bahawa Jabatan Perubatan Rehabilitasi, Hospital Sultan Abdul Aziz Shah UPM (HSAAS) dengan kerjasama Hospital Rehabilitasi Daehan Putrajaya akan menganjurkan Webinar Embrace Ageing With Rehabilitation. Butiran program adalah seperti berikut : Tarikh: 13 Disember 2023, Rabu Masa: 9.00 pagi – 12.00 tengahari Platform: Facebook Live HSAAS https://www.facebook.com/hsaasupm/ 3. Kakitangan kesihatan, staf, pelajar dan orang awam dijemput untuk menghadiri webinar ini. Mata CPD juga akan diberikan kepada kakitangan UPM/HSAAS. Sebarang pertanyaan mengenai program sila hubungi Jabatan Perubatan Rehabilitasi di talian 03-9769 9477 atau emel kepada rehab_hsaas@upm.edu.my. Dilampirkan bersama poster program untuk makluman dan rujukan bersama. Kerjasama dan keprihatinan YBhg. Prof./Dato/Datin/Dr./Tuan/Puan dalam hal ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian.

Updated:: 05/12/2023 [khairun]

SXEbSAM~