SAMBUTAN HARI TERAPI CARA KERJA SEDUNIA 2023 | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Experimental Theatre

Event Title
SAMBUTAN HARI TERAPI CARA KERJA SEDUNIA 2023
27 Oct 2023 - 27 Oct 2023
Time
08.30 - 03.00
Lobi Utama HSAAS
Event Summary
Assalamualaikum W.B.T. & Salam Sejahtera. YBhg. Prof./Dato/Datin/Dr./Tuan/Puan, JEMPUTAN KE SAMBUTAN HARI TERAPI CARA KERJA SEDUNIA 2023 HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS), UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (UPM) Dengan segala hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. 2. Untuk makluman semua, tarikh 27 Oktober setiap tahun merupakan Hari Terapi Cara Kerja Sedunia. Unity through Community telah dipilih oleh World Federation of Occupational Therapists sebagai tema bagi sambutan Hari Terapi Cara Kerja Sedunia untuk tahun 2023. 3. Sehubungan dengan itu, Unit Terapi Cara Kerja, Jabatan Perubatan Rehabiltasi Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) dengan kerjasama Daehan Rehabilitation Hospital akan mengadakan program sempena sambutan Hari Terapi Cara Kerja seperti butiran berikut: Tarikh: 27 Oktober 2023 (Jumaat) Masa: 8.30 pagi – 3.00 petang Tempat: Lobi Utama, Hospital Sultan Abdul Aziz Shah, UPM Aktiviti: 1. Saringan Kesihatan dan konsultasi percuma 2. Pameran 3. Permainan dan aktiviti yang menarik 4. Dilampirkan bersama adalah poster hebahan program untuk rujukan warga HSAAS UPM. Dialu-alukan kehadiran seluruh warga HSAAS UPM untuk memeriahkan lagi booth dan hadiah menarik yang kami sediakan. Sekian, terima kasih.

Updated:: 14/11/2023 [khairun]

SXEbNAe~