PROGRAM TAKAFUL KHAS BUAT PENJAWAT AWAM UNIVERSITI AWAM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » testtesttest

Event Title
PROGRAM TAKAFUL KHAS BUAT PENJAWAT AWAM UNIVERSITI AWAM
04 Oct 2023 - 05 Oct 2023
Lobi EDU, Aras 2, HSAAS (berhadapan dewan Auditorium)
Event Summary
Assalamualaikum dan salam sejahtera YBhg. Dato'/Datuk/Datin/Prof./Tuan/Puan, Dengan hormatnya saya merujuk perkara di atas. Dimaklumkan Unit Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (UKKP), HSAAS akan mengadakan kerjasama bersama Pihak CUEPACS bagi Program Takaful khusus buat Penjawat Awam Universiti Awam pada ketetapan berikut: Tarikh :4 - 5 Oktober 2023 (Rabu - Khamis) Masa : 9.00 pagi - 4.30 petang Tempat : Lobi EDU, Aras 2, HSAAS (berhadapan dewan Auditorium) Program ini bertujuan untuk memberi pendedahan, khusus buat warga HSAAS dan UPM mengenai manfaat dan kemudahan khas yang disediakan buat seisi keluarga Penjawat Awam di Universiti Awam. Sehubungan dengan itu, semua warga HSAAS dan UPM dijemput hadir beramai-ramai.

Updated:: 02/10/2023 [amirahhani]

SXEbUAw~