Program KPT Prihatin Madani Sempena Karnival Komuniti Sedekad UCTC UPM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Uniputra Kompang Club

Event Title
Program KPT Prihatin Madani sempena Karnival Komuniti Sedekad UCTC UPM
01 Nov 2023 - 01 Nov 2023
Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), UPM
Event Summary
SERDANG, SELANGOR, 01 November 2023 – Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) telah dijemput melaksanakan Program KPT Prihatin Madani sempena Karnival Komuniti Sedekad di Pusat Transformasi Komuniti Universiti (UCTC), Universiti Purtra Malaysia. HSAAS telah melaksanakan aktiviti Saringan Kesihatan seperti berikut; 1. Pemeriksaan Paras Glukos dalam Darah 2. Pemeriksaan Tekanan Darah 3. Indeks Jisim Badan (BMI) Seramai 9 orang kakitangan Hospital terlibat dalam program ini melibatkan staf Sokongan Klinikal dan Pelaksana. Sejumlah 112 orang telah menerima manfaat dari pemeriksaan kesihatan yang dijalankan. Pihak HSAAS mengucapkan ribuan terima kasih kepada penganjur kerana menjemput hospital dalam memberi perkhidmatan kesihatan.

Updated:: 14/11/2023 [khairun]

SXEbQA2~