Program KPT Prihatin Komuniti Sejahtera (KRIS) ‘Ziarah Kasih Santuni Warga Emas’ | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » BILIK MUSAFIR

Event Title
09 Sep 2023 - 09 Sep 2023
Pusat Jagaan Al-Fikrah, Sungai Sekamat, Kajang
Event Summary
Assalamualaikum dan salam sejahtera, YBhg. Prof./Dr./Dato'/Datin/Tuan/Puan, PROGRAM KPT PRIHATIN KOMUNITI SEJAHTERA (KRIS) 'ZIARAH KASIH SANTUNI WARGA EMAS' PUSAT JAGAAN AL-FIKRAH Dengan hormatnya perkara di atas adalah dirujuk. 2. Sukacita Jabatan Ortopedik, Hospital Sultan Abdul Aziz Shah UPM akan mengadakan Program KPT Prihatin Komuniti Sejahtera (KRIS) ‘Ziarah Kasih Santuni Warga Emas’ di Pusat Jagaan Al-Fikrah, Sungai Sekamat, Kajang seperti ketetapan berikut: Tarikh : 9 September 2023 (Sabtu) Masa : 8.00 pagi – 5.00 petang Tempat : Pusat Jagaan Al-Fikrah, Sg Sekamat, Kajang 3. Antara aktiviti program yang akan dijalankan merangkumi saringan kesihatan, konsultasi kesihatan, ceramah pendidikan kesihatan, gotong-royong, dan sesi menyantuni warga emas yang melibatkan kerjasama daripada Jabatan Rehabilitasi, Jabatan Dietetik, Unit Jururawat, Diabetic Educator Team dan Putra Medical Club. Maklumat lanjut boleh dirujuk pada poster terlampir. Sekian, untuk makluman. Terima kasih.

Updated:: 18/09/2023 [amirahhani]

SXEbUAT~