Anda Okay? Saya Okay? Kita Okay | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Diagnostics And Inference

Event Title
Anda Okay? Saya Okay? Kita Okay
13 Apr 2023 - 13 Apr 2023
Dewan Reka Bentuk, Fakulti Rekabentuk dan Senibina
Event Summary
Assalamualaikum dan salam sejahtera, Sukacita dimaklumkan bahawa Fakulti Rekabentuk dan Senibina, UPM akan menganjurkan Sesi Perkongsian seperti berikut: Tajuk Sesi Perkongsian: Anda Okay? Saya Okay? Kita Okay Bersama Penyampai: Puan Rafidah Sadarudin (Pegawai Psikologi Kanan, Unit Kaunseling dan Kerja Sosial Perubatan, Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS), UPM) 📅Tarikh : 13 April 2023 (KHAMIS) ⏰Masa. : 2.15 petang - 4.30 petang 🏢Tempat : Dewan Reka Bentuk, Fakulti Rekabentuk dan Senibina ⏺Dikira Latihan Tahunan Staf UPM Kesudian YBhg. Dato/Datin/Prof./Dr./Tuan/Puan menyertai sesi perkongsian ilmu ini amatlah dihargai dan didahului dengan ucapan ribuan terima kasih.

Updated:: 12/06/2023 [amirahhani]

SXEbNAT~