PERASMIAN HSAAS | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS)

» PERASMIAN HSAAS

PERASMIAN HSAAS

Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS) ditubuhkan untuk memberikan penjagaan perubatan yang komprehensif kepada komuniti, tanpa mengira status sosioekonomi. Kami juga berusaha untuk menjadi pemberi perkhidmatan terkemuka di negara ini untuk beberapa bidang perubatan dan pembedahan yang khusus.

HSAAS juga berfungsi sebagai hospital pengajaran untuk Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan UPM. Kami berdedikasi dalam melatih profesional penjagaan kesihatan masa depan, menjalankan penyelidikan perubatan, dan memberikan perkhidmatan diagnostik dan rawatan yang canggih.

HSAAS diharap dapat menyediakan platform yang kukuh untuk penyelidikan kepada pelbagai lapisan profesional dalam penjagaan kesihatan. Kami berusaha untuk berada di barisan hadapan bidang perubatan dengan memupuk budaya kerjasama; merapatkan jurang antara sempadan penyelidikan dalam pelbagai bidang perubatan. Kami komited untuk melatih generasi pemimpin dan inovator seterusnya, mengekalkan sokongan yang tidak berbelah bagi masyarakat yang pelbagai.

Kesejahteraan pesakit kami adalah keutamaan kami, dan kami berusaha untuk memberikan kualiti kerja dan penjagaan yang terbaik serta penuh kasih sayang kepada setiap pesakit. HSAAS mempunyai pasukan yang pelbagai, dan kami percaya bahawa kepelbagaian ini akan membawa kepada kecemerlangan. Kami juga akan menyediakan penjagaan luar biasa, bukan hanya dari teknologi yang kami miliki, tetapi juga dalam pendekatan kami terhadap penjagaan pesakit.

WWJWQAy:16:06