Sesi Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar & Pembangunan) JKR | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Sesi Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar & Pembangunan) JKR

Sesi Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar & Pembangunan) JKR

Lawatan Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar & Pembangunan) JKR

Serdang, 8 September – Pihak Hospital Pengajar telah menerima kunjungan hormat dari Ybhg. Datuk Badrul Hisham bin Mohd, Timbalan Ketua Setiausaha (Dasar & Pembangunan) dan En.Sugumaran A/L Ramasamy, Ketua Penolong Setiausaha Bahagian Pembangunan dan Penswastaan, Kementerian Kerja Raya, pihak kontraktor utama dan pihak perunding bagi sesi Lawatan Pemantauan di Hospital Pengajar Universiti Putra Malaysia.

Kedatangan tetamu disambut oleh Prof. Madya Dr. Muhammad bin Hj Mohd Isa, Pengarah HPUPM yang telah menyampaikan sedikit taklimat berkaitan dengan perkembangan semasa hospital.

Lawatan pemantauan tersebut berakhir jam 10.30 pagi diakhiri dengan sesi menandatangani buku pelawat Hospital Pengajar UPM.

Date of Input: 08/09/2020 | Updated: 09/09/2020 | amirahhani

SXDcUAR~