PENYERAHAN SUMBANGAN DANA WAKAF AMBULANS OLEH YAYASAN PEMBANGUNAN EKONOMI ISLAM MALAYSIA (YaPEIM) DAN PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN: AMALAN SYIRIK 3 S (SIHIR, SAKA DAN SANTAU) | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS)
» NEWS » PENYERAHAN SUMBANGAN DANA WAKAF AMBULANS OLEH YAYASAN PEMBANGUNAN EKONOMI ISLAM MALAYSIA (YaPEIM) DAN PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN: AMALAN SYIRIK 3 S (SIHIR, SAKA DAN SANTAU)

PENYERAHAN SUMBANGAN DANA WAKAF AMBULANS OLEH YAYASAN PEMBANGUNAN EKONOMI ISLAM MALAYSIA (YaPEIM) DAN PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN: AMALAN SYIRIK 3 S (SIHIR, SAKA DAN SANTAU)

 
 
Penyerahan Sumbangan Dana Wakaf Ambulans oleh Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM)
 
 
 
 
 
Encik Haji Yaacob Haji Alias, Pegawai YaPEIM Selangor
 
Hospital Sultan Abdul Aziz Shah UPM telah menerima sumbangan sebanyak Lima Belas Ribu Ringgit Malaysia (RM15,000.00) daripada Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) yang diserahkan oleh wakil YaPIEM iaitu Encik Haji Yaacob Haji Alias, Pegawai YaPEIM Selangor. Pihak YaPEIM juga turut mengadakan cabutan bertuah berupa barangan elektrik dan gold bar.
 
 
 
 
 
Pemenang Cabutan Bertuah
 
 
 
 
YBhg. Ustaz Muhammad Norhisyam Nordin, merupakan Imam Masjid UPM dan Pengamal Perubatan Islam
 

 
Selain itu, Unit Hal Ehwal Islam dan Unit Kaunseling dan Kerja Sosial Perubatan dengan Kerjasama Jawatankuasa Hospital Mesra Ibadah, HSAAS UPM telah menganjurkan satu program iaitu Ceramah Tafaqquh Fiddin: Amalan Syirik 3S ( Sihir, Saka Dan Santau).
Sesi ceramah ini telah disampaikan oleh YBhg. Ustaz Muhammad Norhisyam Nordin, merupakan Imam Masjid UPM dan Pengamal Perubatan Islam.
 

Date of Input: 20/11/2023 | Updated: 22/11/2023 | khairun

MEDIA SHARING

HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS)
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
03 9769 5500
-
SWMKEAj:04:29