PELAJAR UNISZA MENGADAKAN LAWATAN KE JABATAN RADIOLOGI HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UPM. | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » PELAJAR UNISZA MENGADAKAN LAWATAN KE JABATAN RADIOLOGI HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UPM.

9 Mei 2024 – Hospital Sultan Abdul Aziz Shah (HSAAS), UPM menerima lawatan daripada Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZa).

Seramai 49 orang pelajar Sarjana Muda Pengimejan Perubatan dan seorang pensyarah terlibat dalam lawatan yang diadakan di Jabatan Radiologi HSAAS. Lawatan ini diadakan bertujuan untuk memberi pendedahan awal kepada suasana klinikal serta pengenalan kepada teknologi fasiliti di Jabatan Radiologi.

Pelawat turut dibawa ke beberapa lokasi bagi mempelajari fungsi peralatan dan mesin yang digunakan bagi menjalankan rawatan yang disediakan oleh jabatan tersebut.

Date of Input: 14/05/2024 | Updated: 14/05/2024 | zulaikhazaharudin

MEDIA SHARING