Lawatan Dari STIKES BHM Madiun Indonesia Ke Hospital Pengajar UPM (HPUPM) | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Lawatan dari STIKES BHM Madiun Indonesia ke Hospital Pengajar UPM (HPUPM)

Lawatan dari STIKES BHM Madiun Indonesia ke Hospital Pengajar UPM (HPUPM)

Sekitar lawatan dari STIKES BHM Madiun Indonesia ke Hospital Pengajar UPM (HPUPM) pada 25 Julai 2022 yang lalu.

Deligasi lawatan dari STIKES Bhakti Husada Mulia Madiun (BHM) Indonesia telah diketuai oleh Ketua STIKES BHM Indonesia, YBrs. En. Zaenal Abidin, SKM., M.Kes (Epid.) bersama empat (4) tenaga pengajar dan sebelas (11) pelajar tahun enam (6) jurusan kesihatan awam.

Lawatan ini telah di sambut oleh YBhg. Prof. Dr. Syafinaz Binti Amin Nordin, Timbalan Pengarah (HPUPM) (Sokongan Klinikal) serta wakil pegawai dari Unit Strategi Perhubungan Korporat, Unit Pembangunan Perniagaan dan Pemasaran, Jabatan Farmasi dan Unit Kesihatan Awam HPUPM.

Lawatan ini bertujuan sebagai pendedahan kepada pelajar tahun akhir mengenai fungsi kesihatan awam di hospital dan program ini diakhiri dengan lawatan sekitar HPUPM.
Sumber: USPK,HPUPM

Date of Input: 09/09/2022 | Updated: 09/09/2022 | amirahhani