Kunjungan Hormat KHUAM Ke Pejabat Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» NEWS » Kunjungan hormat KHUAM ke Pejabat Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi

Kunjungan hormat KHUAM ke Pejabat Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi

23 Jun 2020, Putrajaya – Sesi perbincangan Konsoritum Hospital Universiti Awam Malaysia (KHUAM) bersama Ketua Pengarah Pendidikan Tinggi, Prof. Dato’ Seri Dr. Mohamed Mustafa telah diadakan di Putrajaya. Fokus perbincangan adalah menjurus kepada isu strategik pembangunan dan hala tuju hospital pengajar pasca Covid19. KHUAM dihadiri oleh pengerusi, YM Prof. Dr. Tunku Kamarul Zaman bin Tunku Zainol Abidin Pengarah Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM), Prof Dato Dr Hanafiah Harun Pengarah Hospital Canselor Tuanku Mukhriz (HCTM),  Prof. Madya Dato’ Dr. Mohamed Saufi Awang Pengarah Pusat Perubatan Universiti Islam Antarabangsa (IIUMMC) ,Prof. Madya Dr Mohamad bin Mohd Isa Pengarah Hospita Pengajar Universiti Putra Malaysia (HPUPM) ,Prof. Dr. Sazzli Shahlan Kassim Pengarah Hospital Universiti Teknologi Mara (HPUiTM) dan Profesor Dr. Ahmad Sukari Bin Halim Pengarah Hospital Universiti Sains Malaysia (HUSM).

Date of Input: 24/06/2020 | Updated: 24/06/2020 | hirfarizan

SXEXRA5~