Simbolik Penyerahan Kerusi Roda Secara Pandu Lalu Mengikut Norma Baharu | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » Simbolik Penyerahan kerusi roda secara pandu lalu mengikut norma baharu

Simbolik Penyerahan kerusi roda secara pandu lalu mengikut norma baharu

Penyerahan telah disempurnakan oleh Yang Berbahagia Prof. Dr Mohd Roslan b Sulaiman, Naib Canselor UPM.

Tarikh : 6 Ogos 2021 (Jumaat)
Masa : 12.00tgh hari
Secara pandu lalu Lobi Utama Hospital Pengajar UPM.
Alhamdullillah syukur ke hadrat Allah, terima kasih buat semua pemyumbang yang telah menjayakan sumbangan kerusi roda ini.

Kerusi Roda yang telah diamanahkan telah disempurnakan penyerahannya kepada penerima berikut :

Hospital Pengajar UPM - 30 buah
Pusat Kesihatan UPM - 12 buah
Hospital Serdang - 12 buah
Klinik kesihatan Seri Kembangan - 12 buah

Terima kasih semua penyumbang;

Persatuan Pentadbir UPM
Persatuan Akademik UPM dan
Sahabat Masjid UPM atas usaha dalam membantu mendapatkan dan memberi sumbangan ini. Besar maknanya pada pesakit yang menggunakan kelak.
Kepada semua yang terlibat dalam membantu proses ini dari mula sampai akhir, terima kasih tidak terhingga.

Tarikh Input: 13/08/2021 | Kemaskini: 13/08/2021 | amirahhani

SXDdIAi~