Lawatan Daripada Hospital Pengajar Universiti Sultan Zainal Abidin (HPUniSZA) Ke HPUPM | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» BERITA » Lawatan daripada Hospital Pengajar Universiti Sultan Zainal Abidin (HPUniSZA) ke HPUPM

Serdang, 15 September 2022 - Lawatan daripada Hospital Pengajar Universiti Sultan Zainal Abidin (HPUniSZA) ke HPUPM. Tujuan lawatan tersebut adalah bagi bertukar pandangan dan pendapat mengenai sistem pembedahan robotik (robotic surgery) yang akan digunakan kelak di HPUniSZA.

Lawatan tersebut telah diketuai oleh YBhg. Prof Dato' Dr Ahmad Zubaidi bin A. Latif, Pengarah HPUniSZA bersama 11 orang pegawai yang lain. Lawatan delegasi dari HPUniSZA telah disambut oleh YBrs. En Mohd Nazri b Md Yasin,Timbalan Pengarah (Pengurusan) HPUPM bersama dengan pegawai HPUPM.

Tarikh Input: 27/09/2022 | Kemaskini: 27/09/2022 | amirahhani

SXEaFAR~