PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN : RAHSIA DISEBALIK ISRAK & MIKRAJ | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» AKTIVITI » PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN : RAHSIA DISEBALIK ISRAK & MIKRAJ

AKTIVITI

Tajuk Acara
PROGRAM CERAMAH TAFAQQUH FIDDIN : RAHSIA DISEBALIK ISRAK & MIKRAJ
Tarikh
23 Feb 2023 - 23 Feb 2023
Masa
Cisco Webex & Facebook HPUPM
Ringkasan Acara
Assalamualaikum w.b.t dan Salam Sejahtera.

YBhg. Dato'/Datin/Prof./Tuan/Puan,

Didoakan semoga YBhg. Dato'/Datuk/Datin/Prof./Tuan/Puan sentiasa berada dalam rahmat dan kasih sayang Allah SWT. Dengan hormatnya saya merujuk mengenai perkara di atas.

2. Sukacita, dimaklumkan bahawa Unit Hal Ehwal Islam, Hospital Pengajar UPM akan menganjurkan Program Ceramah Tafaqquh Fiddin : Rahsia Disebalik Peristiwa Israk & Mikraj. Sehubungan dengan ini, pihak kami berbesar hati menjemput YBhg. Dato'/Datuk/Datin/Prof./Tuan/Puan bagi menghadiri program ini.

2. Untuk makluman pihak YBhg. Dato'/Datuk/Prof./Tuan/Puan butiran program adalah seperti ketetapan berikut:

Tarikh/Hari: 23 Februari 2023 (Khamis)
Masa: 2.30 petang
Penceramah: Ustaz Ahmad Salahuddin Bin M. Azizan
Pensyarah
Kolej Universiti Antarabangsa MAIWP
Platform Link: Cisco Webex & Facebook HPUPM
Meeting number: 2644 966 2314
Password: uqGPdTiM685

3. Kakitangan yang menghadiri program ini akan diberi markah mata CPD. Jika terdapat sebarang pertanyaan YBhg. Datuk/Dato'/Datin/Prof./Tuan/Puan, boleh menghubungi Unit Hal Ehwal Islam HPUPM di talian 03-9769 9055 (En. Fakhrur Radzi Muslim).

Kerjasama dan keprihatinan YBhg. Dato'/Datin/Prof./Tuan/Puan amatlah kami hargai dan didahului dengan ucapan terima kasih

Kemaskini:: 21/11/2023 [khairun]

SXDdOAD~