Program KRIS - Karnival Kesihatan One Hope Charity | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Program KRIS - Karnival Kesihatan One Hope Charity

ACTIVITIES

Event Title
Program KRIS - Karnival Kesihatan One Hope Charity
05 May 2023 - 07 May 2023
PICCA Convention Centre, Butterworth Arena, Pulau Pinang
Event Summary
PULAU PINANG- Hospital Sultan Abdul Aziz Shah UPM (HSAAS UPM) dibawah Program KPT Prihatin Komuniti Sejahtera (KRIS) telah menyertai Karnival Kesihatan One Hope Charity Tahun 2023 anjuran One Hope Charity di PICCA Convention Centre, Butterworth Arena, Pulau Pinang yang telah berlangsung selama dua (2) hari pada 5 hingga 7 Mei 2023.

Antara aktiviti yang telah dijalankan adalah seperti ujian saringan penyakit angin ahmar menggunakan mesin transcranial doppler (TCD) dan penerangan di kaunter bagi memberi kesedaran mengenai gejala-gejala serangan angin ahmar serta kaedah rawatan yang terkini kepada masyarakat umum.

Updated:: 22/05/2023 [amirahhani]

SXEaCA4~