Bengkel Terapi Pertuturan: Kenali Anak Istimewa | HOSPITAL SULTAN ABDUL AZIZ SHAH (HSAAS) UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA
» ACTIVITIES » Bengkel terapi pertuturan: Kenali anak istimewa

ACTIVITIES

Event Title
Bengkel terapi pertuturan: Kenali anak istimewa
24 Jun 2023 - 24 Jun 2023
Auditorium HSAAS
Event Summary

Sempena Bulan Kesedaran Pendengaran dan Pertuturan sedunia yang diadakan pada bulan Mei setiap tahun, Unit Terapi Pertuturan Jabatan Perubatan Rehabilitasi HSAAS dengan Kerjasama Unit Audiologi ORL HSAAS akan menganjurkan “PROGRAM BENGKEL TERAPI PERTUTURAN: KENALI ANAK ISTIMEWA” seperti berikut:

TARIKH: 6 MEI 2023

MASA: 8.00PAGI- 4.30 PETANG

TEMPAT: MAIN AUDITORIUM, HOSPITAL SULTAN AZIZ AHMAD SHAH (HSAAS UPM)

YURAN: RM80/seorang

Program ini bertujuan untuk meningkatkan kesedaran masyarakat tentang kepentingan pengesanan awal masalah pendengaran dan intervensi awal untuk kanak-kanak yang mempunyai masalah pertuturan dan bahasa. Sehubungan dengan itu, pihak penganjur berbesar hati menjemput orang awam dan pegawai UPM/hospital agar dapat menyertai program ini.

Bagi yang berminat untuk menyertai program ini, anda dimohon untuk mendaftar dengan mengisi borang pendaftaran secara online pada pautan link di bawah:

Tempat adalah terhad!

Updated:: 22/05/2023 [amirahhani]